Valentijnsdag cadeau voor mensen van wie ik houd#boekwatlaatikna #erfenis #nalatenschap #liefde #valentijnsdag

'Zijn jonge hart was ineens stil
Onze harten hand in hand, dat maakte het verschil
Een gouden hart is jouw erfenis van mij
Voor als mijn hart stopt en ik laat je hart vrij
Wees niet bang, lief, het laat je hart nog niet
Maar voordat het gaat, nog even dit...'

Vandaag komt mijn boek uit:
'Wat laat ik na? - Alles wat je met je dierbaren moet regelen rondom je erfenis

Dit boek is toegewijd aan mijn - in de kracht van zijn leven - overleden vriend Bertus, die mij veel heeft gegeven, zonder daarvoor iets te verwachten. Onvoorwaardelijk.

Dit boek is mijn nalatenschap aan zijn twee kinderen, Rick en Sacha, die mijn leven weer kleur geven. 


Hopelijk wijst dit boek hen de weg naar de liefde en saamhorigheid. Want alleen kun je niets, je moet het samen doen. 'Het kwade ontstaat altijd daar waar de liefde tekort schiet. Hoewel onvoorwaardelijke liefde soms kan falen, krijgt liefde onder voorwaarden echt geen kans van slagen.' 

Hopelijk geeft dit boek hen ook de kracht en moed om door te zetten daar waar anderen opgeven: 'Als de liefde zich aan je toont, volg haar dan, ook al is de weg steil en zwaar. Zoek de oplossingen die jullie verbinden en niet uit elkaar drijven.' 

Ik wens jou - mijn lezer - het volgende toe...

Leef, 
Heb lief, 
Lach
en laat iets waardevols na! 

....................

Wil je mijn boek bestellen? Klik op de link hier.

Op de liefde en het leven!

Liefs, Marina 

....................

Wil je mijn blog volgen op Bloglovin? Klik op de link Follow my blog with Bloglovin.