Koop meer boeken 'WAT LAAT IK NA?' en krijg een FAMILY CONSULT of LEZING er gratis bij

#boekwatlaatikna #erfenis #nalatenschap #liefde

Ik heb een ontzettend mooie week achter de rug, omdat ik nooit heb durven dromen dat mijn boek 'WAT LAAT IK NA?' al binnen 3 dagen na de lancering zoveel belangstelling zou opwekken en zoveel media aandacht zou krijgen dat de eerste druk al bijna uitverkocht is! Dank uit het diepst van mijn hart!

Ik ben oprecht blij dat ik het onderwerp erfenis binnen veel gezinnen bespreekbaar heb kunnen maken. En dat steeds meer mensen inzien dat het regelen van je nalatenschap een daad van liefde is.


Na aanleiding van de artikelen in het Financieele Dagblad, de Telegraaf en Nieuws.nl heb ik ontzettend veel ontroerende persoonlijke reacties van de lezers gekregen en mooie (en wellicht in de toekomst productieve) zakelijke contacten gelegd. Mijn overtuiging is nogmaals bevestigd: iets willen en kunnen betekenen voor een ander zit in onze aard!

Daarom wil ik je een interessant aanbod doen.  

Wil jij mijn boek 'WAT LAAT IK NA?' cadeau geven? 
Aan je ouders, je broer, zus, nichtje, vriendin, collega of een buurvrouw? Omdat je ze iets waardevols wilt schenken. Omdat je ze met een cadeau wilt verrassen dat het veel meer oplevert dan ze ooit hebben kunnen verwachten. 
Of wil je mijn boek - als een onderscheidend kennisproduct - cadeau geven aan je medewerkers, je klanten of zakelijke relaties? 

Bestel je 5 boeken, dan krijg je van mij een half uur Family Consult er gratis bij. 
Bestel je 10 boeken, dan krijg je van mij een uur Family Consult er gratis bij. 
Bestel je meer dan 50 boeken, krijg je een lezing van een uur er gratis bij. 

Concreet betekent dit dat als je een van deze drie bestellingen doet, jij of je organisatie een extraatje van me krijgt. Omdat je genereus bent! Want je maakt andere blij door te schenken. Dan maak ik jou blij door dit presentje aan jou cadeau te geven.

Als particulier kun je dit extraatje gebruiken om het volgende te krijgen:

- Je kunt je familievermogen slim beschermen door samen met je ouders in gesprek te gaan. Kom dan samen bij mij langs en ik help jullie tot de beste oplossingen te komen. Alle onduidelijkheden zal ik voor jullie ophelderen.

- Je kunt je huidige testament checken door samen met je partner op gesprek te komen. Dan ga ik specifieke punten met jullie doornemen die voor jullie (nog) geregeld moeten worden.

- Je kunt een specifiek advies van me krijgen, voordat je iets notarieel vastlegt. Dan weet je zeker dat het goed geregeld is.

Als organisatie kun je dit extraatje gebruiken om het volgende te krijgen:

- Je kunt als organisatie een lezing (voor je medewerkers of klanten) van me krijgen over welke belangrijke familiezaken noodzakelijk zijn om te regelen rondom het levenseinde, en hoe het familievermogen kan worden beschermd door aan erfbelasting te besparen. 

Laat mij weten via 06 - 26 582 695 of info@alles-geregeld.nu of dit aanbod je aanspreekt. Dan maken wij een afspraak voor een Family Consult of Lezing vanaf eind maart, en dan wanneer het jou of je organisatie het beste uitkomt. Je hebt het gehele jaar de tijd om van dit aanbod gebruik te maken. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me uiteraard altijd mailen of bellen. 

.................

Wil je slechts 1 exemplaar van het boek 'WAT LAAT IK NA?' bestellen, dan zou ik het erg fijn vinden als je dat via deze link van het Managementboek doet.  
Op deze manier help je mij om de nummer 1-positie op Managementboek te verwezenlijken en nog meer bereik te realiseren. Alvast dank daarvoor!

Alle extra bonussen die bij het boek horen, kun jij hier direct GRATIS downloaden: 10 gouden tips uit het boek, handige checklists, en E-book: 10 valkuilen die u kunt vermijden bij afwikkeling nalatenschap.

Veel succes met het slim regelen van je nalatenschap voor de mensen die je lief hebt!

.................


Wil je mijn blog volgen op Bloglovin? Klik op de link Follow my blog with Bloglovin.