Wilt u meer voordeel realiseren voor uw nabestaanden?


nabestaanden, AllesgeregeldNu

Ooit had ik gedacht dat een testament opstellen niet echt noodzakelijk was. Ik had niet geweten dat het zo veel voor de nabestaanden kan opleveren. En eerlijk gezegd had ik destijds ook aardig wat vooroordelen over notarissen en financiële planners: het waren of afstandelijke mensen of opdringerige types.

Maar toen ik eenmaal zelf in een situatie terecht ben gekomen en executeur testamentair ben geworden, ontdekte ik hoe belangrijk het is om zulke zaken goed te regelen. Ik realiseerde me dat mijn overleden partner niets heeft geregeld waardoor ik voor zijn kinderen het optimale resultaat niet kon behalen. Erger nog, de kinderen hebben er veel aan verloren en het leverde mij de geld-stress op om hun leven veilig te stellen.

Mijn ontdekkingsreis naar de noodzaak van een testament en Estate planning (het zoeken naar wegen om het tijdens ons leven vergaarde vermogen fiscaalvriendelijk over te laten gaan naar de opvolgende generatie) was gestart. Mijn ogen werden geopend, want zaken goed regelen gaat niet over gladde praatjes en hebberigheid. Het gaat om iets essentieels:

Begrijpen wat de ander voor zijn nabestaanden wil bewerkstelligen en vervolgens een helpende hand bieden om dit plan te realiseren. 

Vanuit dit perspectief ontdekte ik al snel dat financiële zaken regelen geweldig was. Het was helemaal niet opdringerig, ik maakte juist echt contact met de ander. Ik hoefde niemand over te halen, maar de klanten kozen zelf voor mij. Ik heb vele gesprekken gevoerd, waardevolle informatie met mijn klanten gedeeld en hen geholpen om voor zijn nabestaanden een optimaal resultaat te behalen.

U kunt van deze waardevolle informatie ook gebruik maken!

In dat geval ga een gesprek met mij aan en ontdek:

  • Hoe de manier waarop u nu denkt over geld en nalatenschappen de veiligheid en zekerheid van uw nabestaanden laag houdt.
  • Op welke wijze u moeiteloos veiligheid en zekerheid voor uw dierbaren kunt realiseren.
  • Hoe dit allemaal geregeld kan zijn zonder dat u gevoel krijgt te worden gepusht, maar omdat u dat zelf wilt.
  • Hoe u meer voordeel voor uw nabestaanden realiseert zonder dat u dat veel geld kost. 
Zend mij een mail of bel mij op 06 - 26 582 695 voor een afspraak! Hopelijk tot snel. 

.................

Krijgt u al mijn waardevolle tips over erfenis slim regelen GRATIS in uw e-mailbox? GeïnteresseerdU kunt zich hier aanmelden.

................

Wilt u mijn blog volgen op Bloglovin? Klik op de link Follow my blog with Bloglovin.