Een spetterend begin van 2017...


AllesgeregeldNuWat een spetterend begin van het jaar. Vanaf 1 januari 2017 ben ik officieel gestart met mijn onderneming AllesgeregeldNu. Ik ben een fulltime onderneemster geworden en daar voel ik me helemaal top bij! 

Geen zekerheden en geen vast inkomen meer en toch ben ik er zo enthousiast over. Hoe kan dat? Heel simpel, ik ga alleen dingen doen die voldoening geven. Niets meer en niets minder.

Met mijn bestaand bedrijf Sermaya zet ik al 10 jaar lang verschillende projecten op in de ontwikkelingslanden. Samen met de Nederlandse en lokale partners zet ik bedrijven op, waar de lokale mensen baat bij hebben. Een toekomst krijgen. Dat doe ik al jaren en dat zal ik blijven doen, want mijn roots ben ik niet vergeten.

Met mijn nieuwe onderneming AllesgeregeldNu
 ga ik mensen helpen om zaken NU goed te regelen voor LATER, zodat hun nabestaanden zorgeloos verder kunnen. Dit doe ik uit persoonlijke overwegingen. En ik ben ervan overtuigd dat als mijn overleden partner nog had geleefd hij mij (ook hierin) voor 100% zou hebben gesteund.

Om met AllesgeregeldNu alles eruit te kunnen halen wat erin zit, wil ik graag weten wat mensen bezig houdt, met welke problemen mensen worstelen. Daarom deze verzoek aan iedereen die mijn Blog leest: 
  • Zijn er vragen die jullie mij willen stellen over verschillende notariële stukken (zoals levenstestamenten en testamenten) omdat jullie door de bomen het bos niet meer zien? 
  • Hebben jullie behoefte om verschillende notariële kwesties in een simpel Nederlands uitgelegd te krijgen en, indien ja, om welke kwesties gaat het?
  • Zijn er nalatenschap kwesties waar jullie mee worstelen en willen weten hoe verder? 

Laat mij dit weten in een reactie op mijn Blog of zend mij een email via info@alles-geregeld.nu. Ik zal proberen om deze vragen in de komende weken te beantwoorden op mijn Facebook pagina AllesgeregeldNu.

Ik wens jullie allemaal een (net zo) spetterend begin van het jaar!