Bedankt!AllesgeregeldNu

Beste (social media) vrienden,

Mijn grote dank voor likes, delen en reacties op al mijn berichten en artikelen die ik heb geplaatst op mijn Facebook pagina AllesgeregeldNu, die sinds september van dit jaar bestaat!

Ik ben erg blij dat ik vele van jullie heb mogen raken, aan het denken heb gezet, en dat ik sommige zelfs persoonlijk heb kunnen helpen en adviseren. Sinds de maand september hebben meer dan 5.500 mensen mijn blogartikelen gelezen, en er zijn zelfs een aantal notarissen en goede doelen instellingen die een wens hebben uitgesproken om met mij samen te werken. Allemaal dankzij jullie likes, delen en reacties, en daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor!


Mijn persoonlijke en zakelijke doelen voor 2016 heb ik volbracht.

Vanaf 1 januari ga ik ook officieel van start met mijn onderneming AllesgeregeldNu en hoop vele van jullie nog vaker te mogen zien, spreken, helpen en persoonlijk te inspireren.

Mijn persoonlijke voornemens voor 2017 heb ik duidelijk voor ogen en verschillen niet veel van de voornemens van een van mijn lievelingsactrices, Meryl Streep:

Ik heb geen geduld meer voor sommige dingen. Niet omdat ik arrogant ben geworden. Maar omdat ik erachter kwam dat ik mijn tijd niet wil verspillen aan iets dat mij pijn doet of niet prettig is.

Ik heb geen geduld voor cynisme, overdreven kritiek of eisen van welke vorm dan ook. Ik heb zin verloren om te voldoen aan allerlei eisen van mensen die mij niet mogen, om te houden van mensen die van mij niet houden en glimlachen naar mensen die mij geen glimlacht terug gunnen.

Ik wil geen enkele minuut meer besteden aan mensen die liegen of manipuleren. Ik wil niet in de buurt zijn van mensen met twee gezichten, oneerlijkheid en zelf-lof. Ik wil geleerdheid en academische arrogantie niet meer selectief tolereren. Ik pas me niet meer aan aan trendy roddels. Ik haat conflicten en vergelijkingen. Ik geloof in een wereld van tegenstellingen en daarom vermijd ik mensen met een starre en rigide persoonlijkheid.

In vriendschappen houd ik niet van verraad en gebrek aan loyaliteit. Ik ben het oneens met mensen die niet weten hoe ze een compliment of een woord van bemoediging moeten geven.
Mensen die overdrijven (in wat dan ook) zijn voor mij saai en ik kan moeilijk mensen accepteren die niet van dieren houden.

En ik heb geen geduld meer met mensen die mijn geduld niet verdienen.

Waar heb jij geen zin meer in?
Laat een reactie achter op mijn Blog, ben zeer benieuwd te weten wat dat is…

Een gezond en liefdevol 2017!