Kerstcadeau

 

#boekwatlaatikna #nalatenschap #erfenis #watlaatikna

Wat was dit een moeilijk jaar

Met veel leed, echt naar 

De enige wat ik wil, lieve mensen

Is jullie veel geluk en goede gezondheid wensen. 


Ook dit jaar heb ik mijn persoonlijke ervaringen en kennis met jullie mogen delen. Dank voor het liken, delen en lieve reacties op mijn berichten!

 

Mede dankzij jullie heb ik dit jaar veel van mijn boeken 'Wat laat ik na?' verkocht. Mijn grote dank daarvoor!

 

En wat is het fijn om te horen dat ik jullie met dit boek aan het denken heb gezet en gemotiveerd heb om zaken goed te regelen voor je naasten. Mijn boek gaf jullie het vertrouwen in jezelf dat nodig is om verder te komen. Het gaf je kennis om je wensen voor je dierbaren (nu alvast) te bewerkstelligen. 

 

Want dit jaar is ieders leven flink veranderd en we leven nog steeds in een uitzonderlijke situatie. In deze tijd van eenzaamheid wordt je - steeds weer opnieuw - op jezelf teruggeworpen, terwijl je juist hulp nodig hebt. Daarom besloot je om heft in eigen handen te nemen en zelf aan de slag te gaan uit liefde voor je dierbaren. Ik ben ontzettend blij dat mijn boek op tijd jouw kant op ging! 

 

Sommigen van jullie heb ik dit jaar persoonlijk geholpen. Dat heeft ertoe geleid dat ik een aantal mooie en emotionele relaties heb opgebouwd, op het puin van leed en verdriet. Het doet me goed dat je je niet alleen, maar gesteund hebt gevoeld!


Vanaf 1 januari 2021 hoop ik jullie nog vaker te mogen zien, spreken, helpen en persoonlijk te inspireren. 


Ik wens jullie allemaal Fijne Kerstdagen en een Gezond en Gelukkig 2021!


Hartelijke groet,

Marina Milenkovic

.................

 

Deze feestdagen ontvang je tijdelijk 2 boeken ‘Wat laat ik na?’ voor 30 euro. Eén voor jezelf en één om weg te geven aan een dierbare. Want je nalatenschap regel je uit liefde!

 

Geef dit jaar nog een cadeau dat honderd keer meer oplevert dan het kost en klik direct op deze link om te bestellen:


Bestel door op deze link te klikken.

 

Je krijgt 3 bonussen erbij: 

- 10 gouden tips uit het boek

- 14 handige checklists, en

- E-book: 11 valkuilen die je kunt vermijden bij de afwikkeling van een nalatenschap

..................


Wil je mijn blog volgen op Bloglovin? Klik op de link Follow my blog with Bloglovin.