Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom mijn boek?

#boekwatlaatikna


 • Hoor je bij de zogenaamde sandwichgeneratie, die ingeklemd zit tussen ouder wordende ouders en opgroeiende kinderen?
 • Weet je hoe je je hulpbehoevende ouders een zorgeloze laatste levensfase bezorgt?
 • Weet je hoe je de erfenis van je ouders beschermt, zodat de fiscus daar niet mee aan de haal gaat?
 • Wil je de toekomst van je kinderen veiligstellen en je vermogen beschermen, zoals de rijken dat doen? 
 • Wil je weten wanneer je wel en wanneer je niet naar de notaris gaat, zodat je overbodige kosten vermijdt?
Dan is dit boek iets voor jou! 

.................

Wat laat ik na?
Alles wat je met je dierbaren moet regelen rondom je erfenis

'Mijn geliefde is overleden. Zijn twee jonge kinderen stappen het doolhof van de rouw in. Hoe overleef ik die zeurende pijn in mijn borst en waar moet ik beginnen? De financiële administratie is een chaos, zijn huis in de polder onverkoopbaar, notariskosten rijzen de pan uit, de Belastingdienst incasseert en de familiebanden zijn voorgoed verstoord. De afwikkeling van een erfenis blijkt een topsport zonder voorbereiding.' 

Na het verlies van mijn partner ontdekte ik dat slechts 8 procent van de Nederlandsers hun erfenis heeft geregeld. Wacht hen hetzelfde lot dat mij en vele anderen heeft getroffen? 

Weet jij...

 • hoe je het familievermogen beschermt en de fiscus onterft?
 • hoe je de erfenis van je overleden ouder veiligstelt?
 • hoe je een zorgeloze toekomst voor je partner creëert als je ziek wordt of er niet meer bent?
 • hoe je beter beheer over de erfenis van je minderjarige kind regelt, zonder bemoeienis van je ex?
 • hoe je ervoor zorgt dat je volwassen kind zijn erfenis niet direct opmaakt?
 • waarom een door de notaris opgesteld testament niet genoeg is?
 • welke drie spraakmakende financiële trucs rijken gebruiken en die jij ook kunt leren?
Het zijn de meest vermogende die hun familiezaken goed regelen en het familievermogen beschermen. Waarom zij wel en jij niet? Er mag meer dan je denkt. Met dit boek krijg je een concreet en kant-en-klaar plan in handen dat je helpt om je erfenis taks- en stressvrij te maken. 

Marina Milenkovic is een econoom en enthousiast onderneemster. Als planner en executeur van nalatenschappen helpt ze de zogenaamde sandwichgeneratie - ingeklemd tussen ouder wordende ouders en opgroeiende kinderen - hun erfenis slim te regelen. Ook als zij geen miljonair zijn. 

.................

Wat vind je van mijn achterflap tekst?
Laat mij dat weten via info@alles-geregeld.nu. Ik zal je eeuwig dankbaar zijn!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom mijn boek? 
Meld je hier aan.

Want...

Meteen na de publicatie van mijn boek krijgen de eerste 100 mensen die zich nu al aanmelden mijn boek gesigneerd opgestuurd. Wees er snel bij. Meld je nu aan!

Hartelijke groet, Marina

.................

Wilt u mijn blog volgen op Bloglovin? Klik op de link Follow my blog with Bloglovin.