Wat is de beste optie om eigen kind aan een woning te helpen? (deel 2)

Stel uw kind heeft eigen inkomen uit werk en onvoldoende spaargeld om een woning te kopen. U hebt geld op de spaarrekening staan waarover u vermogensbelasting betaalt. Uw vermogen kost u geld en daar bent u niet zo blij mee. U wilt uw kind helpen aan een woning.

U zou in dit geval aan uw kind een bedrag kunnen schenken om een woning te kopen. Dit levert uw kind voordelen op! 

Ontdek welke voordelen dat zijn, door nar 
deze video te kijken.
Wilt u weten of dit de juiste optie voor u is en welke stappen u moet nemen om dit te kunnen realiseren? Hebt u mijn hulp erbij nodig? Stuur mij dan een persoonlijk bericht of bel me via 06 - 26 582 695.

Wilt u meer weten over hoe ik u kan helpen, ga naar mijn website: AllesgeregeldNu

..........

Krijgt u al mijn waardevolle tips over erfenis slim regelen GRATIS in uw e-mailbox? GeïnteresseerdU kunt zich hier aanmelden.

.................

Wilt u mijn blog volgen op Bloglovin? Klik op de link Follow my blog with Bloglovin.