Wat is de beste optie om eigen kind aan een woning te helpen? (deel 1)

Stel uw kind heeft onvoldoende eigen inkomen uit werk en geen spaargeld om een woning te kopen. U hebt geld op de spaarrekening staan waarover u vermogensbelasting betaalt. Uw vermogen kost u geld en daar bent u niet zo blij mee.

U zou in dit geval een woning kunnen kopen en vervolgens aan uw kind verhuren. Dat levert u allebei voordelen op!

Ontdek welke voordelen dat zijn, door naar deze video te kijken.
Wilt u weten of dit de juiste optie voor u is en welke stappen u moet nemen om dit te kunnen realiseren? Hebt u mijn hulp erbij nodig? Stuur mij dan een persoonlijk bericht of bel me via 06 - 26 582 695.

Wilt u meer weten over hoe ik u kan helpen, ga naar mijn website: AllesgeregeldNu

..........

Krijgt u al mijn waardevolle tips over erfenis slim regelen GRATIS in uw e-mailbox? Geïnteresseerd? U kunt zich hier aanmelden.

.................

Wilt u mijn blog volgen op Bloglovin? Klik op de link Follow my blog with Bloglovin.