Welke fiscale voordelen levert uw testament op voor uw nabestaanden?

testament, nabestaanden, AllesgeregeldNu


Een klant van mij, ongehuwd en zonder kinderen, had een aantal jaar geleden een testament opgesteld maar wist niet zeker of dat de juiste financiële en fiscale oplossing was voor zijn enige erfgename, een hele goede vriendin. Daarom kwam hij bij mij terecht.

Ik maakte een aantal verschillende scenario's dat hem verder heeft gebracht. Hij was verrast door het feit dat zijn eigen keuze (al vastgelegd in zijn eigen testament) fiscaal zeer nadelig was voor zijn vriendin. Dat had hij nooit gewild!

Samen hebben wij een oplossing gevonden die de meeste financiële en fiscale voordelen oplevert en deze met zijn notaris besproken. Er is een nieuw testament opgesteld dat voor alle partijen (voor mijn klant, zijn vriendin en haar afstammelingen) de beste oplossing biedt, rekening houdend met de inkomstenbelasting, schenkbelasting, erfbelasting en mijn klant zijn eigen bijdrage voor het verzorgingshuis.

Hebt u eenfinancieel en fiscaal advies nodig ten aanzien van uw eigen testament? 
Bel mij op 06 - 26 582 695 of mail mij naar info@alles-geregeld.nu.

Of kent u iemand die mijn hulp kan gebruiken? Deel dit artikel. Alvast dank daarvoor.

..........

Krijgt u al mijn waardevolle tips over erfenis slim regelen GRATIS in uw e-mailbox? GeïnteresseerdU kunt zich hier aanmelden.

.................


Wilt u mijn blog volgen op Bloglovin? Klik op de link Follow my blog with Bloglovin.